Jan. 15, 2019

KUPILA SAM SUPER KREMU ZA SAMO 70 KUNA!!!

Kao kozmetičar često čujem preporuke za "odličnu a jeftinu kremu koja je supeeer i moraš ju probati"... 

Ne, ne isprobavam takve stvari jer svatko od nas ima jedinstvenu kožu i nema nekog univerzalnog rješenja za sve. Ovo je osnovni razlog. I najbitniji. Bez obzira što Vama ta krema baš odgovara, vjerujem da ste ih isprobali stotinu dok niste naišli baš na onu pravu. Za Vas i po Vašem mišljenju. Vjerujem da sam osjećaj na koži već daje neku sliku o tome odgovara li Vam preparat, ali cijena preparata nas dovodi do razloga broj 2...

Moja mama je uvijek govorila da nije dovoljno bogata da bi kupovala jeftino, a i sama sam se previše puta opekla. Mislila sam da ću uštediti i na kraju -šipak, platila duplo... Što se tiče jeftinih preparata najveće je pitanje što je unutra. Možda ništa? Ništa je najjeftiniji sastojak. Ali ne daje ni nikakav rezultat. 

Ali kad smo već kod cijene, nisam ljubitelj ni skupih preparata koji se nalaze u slobodnoj prodaji. Sama kalkulacija cijene nam nije dostupna, no obavezno obratim pažnju na to koliko se određeni brend reklamira u medijima i da li iskače iz paštete. Takav proizvod isto zaobiđem jer je kod njega većina cijene potrošena na reklamu, a koliko je onda stvarno uloženo u preparat?

Živimo u potrošačkom dobu i svjesna sam da svi gledaju na svaku potrošenu kunu, ali zašto se onda ne posavjetujete sa stručnjakom, beauty therapistom koji će najprije pregledati Vašu kožu i na kraju Vam preporučiti najbolji preparat u cjenovnom rangu koji Vi odredite?

Njega Vaše kože nije trošak, nego investicija... predstavlja Vas cijeli život... a ako i dalje mislite da Vaša koža ne zaslužuje više, kupite tu "suuuuuper kremu za 70 kuna"...

Dorotea