.

.

AGE SUMMUM TRETMAN-NOVA MLADOST VAŠE KOŽE!

Age Summum tretman alternativa je estetskim operacijama i tretira znakove starenja: bore i linije, gubitak čvrstoće kože, nedostatak sjaja i prozračnosti. Idealan je za žene koje koje žele vratiti svoj mladenački izgled. Terapeuti prilagođavaju tretman individualno kako bi svaka žena dobila njegu koja odgovara upravo njenom tipu kože.

 REZULTATI TRETMANA

U manje od sat vremena lice izgleda nekoliko godina mlađe. Površina kože je pomlađena, bore i linije popunjene. Tekstura kože se mijenja i lice dobiva mladenački sjaj. Terapeut će Vam preporučiti jedan Age Summum tretman kojim ćete odmah izbrisati znakove starenja, i tri tretmana u sljedeća tri tjedna koji će omogućiti dugotrajne rezultate.

 

 

LIFT SUMMUM-POMAŽE U BORBI S GRAVITACIJOM!

 Opuštena koža jedan je od zločestijih znakova starenja kože. Izbjegnite i preduhitrite opuštanje kože ili je zategnite i pomladite - Lift Summum je tretman koji bez potrebe za kirurškim zahvatom zateže i dubinski njeguje kožu lica, vrata i dekoltea.

• ZAGLAĐUJE kožu
• OBLIKUJE konture lica
• UČVRŠĆUJE dekolte
... za samo 50 minuta

HIDRAPEELING-TRETMAN POTPUNOG OBNAVLJANJA KOŽE

Hydra Peeling tretman dolazi u dvije varijante koje ovise o ciljevima klijenta i stupnju osjetljivosti kože:
HYDRA PEELING S HYDRA PH
Ovo je tretman za sve tipove kože. Glavni aktivni sastojak kojim djelujemo na kožu je fitinska kiselina. Ona radi dubinsku eksfolijaciju kože, a posebno djeluje i na hiperpigmentacijske mrlje.
HYDRA PEELING S HIDROABRAZIJOM
Tretman je namijenjen osobama s osjetljivom kožom koja bi preburno reagirala na fitinsku kiselinu. Dubinska eksfolijacija radi se mehanički, korištenjem čestica prirodne celuloze, a ekstrakt papaje dodatno pomaže u uklanjanju tamnih mrlja i postizanju svjetlog, mladenačkog tena.

EYE LOGIC-POTPUNI TRETMAN PODRUČJA OKO OČIJU

Eye Logic je tretman ljepote posebno dizajniran za područje oko očiju. Djeluje na otečenost i
podbuhlost, podočnjake te bore i linije područja oko očiju. Kombinacija GUINOT uređaja i aktivnih sastojka iz proizvoda koji se u tretmanu koriste Vašim očima pružaju jedinstvenu njegu ovog delikatnog područja posebno osjetljivog na znakove starenja, umor i štetne učinke iz okoliša.

REZULTATI TRETMANA
U samo 40 minuta Eye Logic regulira površinsku cirkulaciju krvi i vidljivo pročišćava područje oko
očiju. Podbuhlost i podočnjaci manje su vidljivi, kapci se rasterećuju i olakšavaju, bore se smanjuju a izrazito je vidljiv i učinak zatezanja područja oko očiju.

AROMATIC-ISCJELJUJUĆA ENERGIJA EKSTRAHIRANA IZ SRCA BILJAKA

Priroda je stvorila lijekove koji su brinuli za čovječanstvo više od 10 000 godina.

GUINOT na jednak način koristi prirodne izvore koji daju eterična ulja i biljne koncentrate za AROMATIC tretman koji Vašoj koži pruža ljepotu. Podrijetlom iz biljaka koje rastu u toplijim podnebljima, eterična ulja donose energiju direktno u kožu odakle se ona širi kroz stanice.

Jedinstvena masaža lica omogućuje utonuće u čaroliju eteričnih ulja i potpuno opuštanje duha u oblaku eteričnih ulja. Koža tijekom tretmana postaje glatkija, ugodnija na dodir I mladenački blistava.

Aromatic  tretman preporuča se osobama s osjetljivom i reaktivnom kožom.

DETOXYGENE-TRETMAN ZA PROČIŠĆENU KOŽU KOJA DIŠE

U samo sat vremena, Detoxygene tretman reoksigenira kožu i odstranjuje iz nje toksine i zagađenja. Oporavljena, čista koža ponovno diše i sjaji zdravim sjajem.

Detoksirajuća maska djeluje poput magneta za zagađivače i skuplja te uklanja čestice onečišćenja kako bi se koža detoksicirala. Kemijska supstanca poznata kao EDTA tvori helat s metalima omogućujući njihovo uklanjanje, a zelena glina apsorbira toksine i nečistoće.

Actinergie iz seruma za masažu povećava unos kisika u stanice čime se potiče stanični metabolizam, ATP stanicama pruža energiju potrebnu za njihovo pravilno funkcioniranje, Purisfot tvori detoksikacijsku barijeru koja kožu štiti od zagađivača, a dermalin vlaži kožu i poboljšava njezinu zategnutost.

Detoxygene tretman namijenjen je ženama svih godišta koje žele blistavu, prozračnu kožu kad god se pojavi potreba (jače zagađenje zraka, stres, intenzivan umor, sezonske promjene, nakon godišnjeg odmora...). Idealan je i kao priprema kože za druge tretmane lica.

HYDRADERMIE YOUTH-zvijezda tretmana ljepote

Stvarna alternativa estetskoj medicini, Hydradermie Youth, stimulira staničnu energiju za mladoliki izgled kože.

 Hydradermie Youth tretman je koji se individualizira prema potrebama i željama klijenta, a nudi 8 različitih ciljeva:

  • Hidratacija: odmah po završetku tretmana koža je hidratizirana i ugodna na dodir, a lice je zadobilo blistav, zdravi izgled.
  • Tretman protiv bora: Bore i linije vidljivo su smanjene, a koža zategnutija.
  • Anti-aging tretman
  • Priprema za sunce i otklanjanje posljedica sunčanja: Tretman prije sunčanja omogućit će koži da tamni lakše i intenzivnije, a tretman nakon sunčanja otklanja negativne posljedice i duže zadržava osunčani ten.
  • Umirivanje iritabilne kože: Ujednačen ten, smanjena osjetljivost kože.
  • Hranjenje kože: Koža je nahranjena i oživljena, vratila je svoj sjaj, svježinu i podatnost.
  • Tretmani masne i mješovite kože: Lice je pročišćeno, a pore su smanjene. Smanjuje se i regulira lučenje sebuma.
  • Tretmani posvjetljivanja kože: smanjene su mrlje, koža je vidljivo svjetlija.

Aktivni sastojci koji se koriste u tretmanu, a koji su pažljivo odabrani u preparatima koje je terapeut izabrao prema Vašem tipu kože i željama, ući će duboko u stanice i omogućiti dubinske radnje zahvaljujući ekskluzivnoj metodi dvostruke ionizacije kou je GUINOT razvio kako bi odgovorio na probleme kože s kojima se klijenti susreću.

HYDRADERMIE LIFT - trenutačni lifting lica

Zbog godina i umora konture lica gube svoju zategnutost i javljaju se znakovi starenja.

 Do sada su lifting tretmani djelovali na strukturu kože oporavljajući epidermis i učvršćujući dermis. Sada Hydradermie Lift podiže konture lica stimulirajući mišiće. U samo nekoliko minuta lice će djelovati mlađe i vidljivo podignutije.

Već nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, a konture lica zategnute i podignute. Koža je ponovno dobila svoju zategnutost, a površinske bore su se smanjile. Ova metoda je poput body buildinga za lice.

Mišićna stimulacija zateže kožu, anti age drenaža poboljšava mikrocirkulaciju, a aktivni sastojci proizvoda koji se koriste unutar tretmana daju mladenačku svježinu i zdrav izgled licu.